lørdag 27. oktober 2007

En uke i Norge

For en uke siden landet vi på Gardermoen, og i løpet av denne uka har jeg truffet så mange mennesker som sier at de følger med på bloggen vår at jeg blir både rørt, takknemlig og nervøs. Samtidig som det er utrolig godt for oss å vite at folk følger med, er interesserte, ber for oss og tenker på oss, føler man presset på å skulle si noe smart og morsomt, og være flinke til å oppdatere og informere. Men, vi får bare gjøre så godt vi kan!

I løpet av uka har vi fått tid og være sammen med familie og venner. Halvparten av teamet var med på Barnegospelfestivalen forrige helg og hjalp vår gode venner i Team i Veien med nattsafari, som henholdsvis sjefsengel og den bortkomne datter.

Fra mandag til torsdag har vi vært på Transformator på Strand leirsted, en samling for alle ansatte i Acta. Her var det bibeltimer og seminarer, lovsangskveld, humorkveld, god mat og godt fellesskap. Vi fikk bli kjent med alle de som jobber i Acta, og vi fikk anledning til å fortelle om Slovakia og hva vi driver med. Det var gøy å møte så mange som var interessert i å høre, og som virkelig har tro på oss. Vi fikk også tid å vandre litt rundt i Sandefjord, noe som endte med et intervju på direkten i Sandefjord lokalradio, og et koselig besøk hos bussjåfør PG og hans kone Ingrid.

Nå går snart ferden videre til Grimstad hvor vi skal være to uker på TT. Helgen i mellom reiser vi til Gå ut Senteret og er med på Transit. Slovakia vinker vi hei til gjen først 13. november.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

Camilla Kristiine sa...

Kjekt å lese om ke dåkke drive med!!!Stå på!!Gud velsigne dere!!!