søndag 16. september 2007

Rør i Slovakia er tynne..


Etter bare en uke alene i det nye landet, måtte det skje. Vår første store "issue". Vi fikk rett og slett et problem. Noe som hindret hverdagen sin vanlige rytme. Noe som fikk svetten til å renne, og beina til å krysses. Doen vår var tett!

What to do?!

Etter mye frem og tilbake, gode og dårlige forslag, tid og diskusjon, kom vi frem til at Tesco var svaret. Karoline og jeg drog til Tesco, en storstor supermarkedbutikk, for å leite etter hjelpemidler til å løse problemet. Vi var på jakt etter Plumbo og sugekopp.


At Tesco faktisk ikke hadde sugekopp, var noe som kom overraskende på oss alle. Men en annen butikk var til stor hjelp og vi kom hjem med ymse midler og en sugekopp som måtte kunne være til hjelp.




Dette rammet oss alle, så alle tok et tak og hjalp til på sin måte. Sugekoppen gjorde sitt, og noen brusende tabletter suste ned i doen til vår store fasinasjon.

Etter bra samarbeid og god innsats fra hele teamet har vi nå et toalett som fungerer. Og i tillegg sitter vi igjen med mye erfaring.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, det der kalles teamwork!
bra å se at nesten alt går godt!;)
ps. alltid gøy med ny blogg!:D

Marianne sa...

HAHAHA.. og æsj.. Tippe d va du, Ingrid som tetta den doen. Bra jobba! Alt ordner seg.
Bare nevner at det er blå himmel og sol i Bergen by for øyeblikket. Kaffien e på, kjeksen i skåla, og fresh musikk i ståvo. Studenten skal skrive oppgave! Jess..

Bildet av dere står forresten i hylla, og vi tenker på dere og ber for dere. Gud velsigne d verdifulle arbeidet dere gjør!

-Marianne