lørdag 15. mars 2008

Loved

I flere uker har vi, sammen med ungdommer fra de tre menighetene vi jobber i, planlagt et stort ungdomsmøte for alle de tre ungdomsgruppene sammen. Fredag var endelig dagen kommet. Temaet for møte var "Loved". Vi vil fortelle ungdom at de er elsket, akkurat slik som de er! Alle fikk utdelt Loved-drops og tatoveringer når de kom, og de som deltok på møtet fikk hver sin Loved t-skjorte, noe som var enormt stor stas.


Det ble utrolig flott kveld. Vi samlet mellom 70 og 80 ungdommer plus noen voksne. Lovsang, bønn, korsang, quiz og andakt var blant det som stod på programmet. Møte ble avsluttet med en bønnevandring, som tydeligvis engasjerte og rørte mange. For de fleste var dette noe helt nytt.


For oss var dette en stor kveld. For det første har vi tydelig sett Guds ledelse og nærvær både under planleggingen og på selve kvelden. For det andre var det stort få det til, gjennomføre noe som er tydelig i tråd med visjonen vår; Bety en forskjell, fordi vi har fokus på Gud.

For det tredje er vi takknemlig for å ha som mange venner her, at så mange som setter pris på at vi er her, og at så mange er villige til å støtte ideene våre og vil være med å hjelpe.

Min bil er lastet med forberedelser til bønnevanring



En av bønnevandringspostene


Quiz











I am loved. By God

3 kommentarer:

Christine=) sa...

Gratulera me vel gjennomført opplegg=)=) Dåkke har gjort ein knall innsats g d e så bra og se at d funke så bra=)=)

Cathrin sa...

så bra...eg va me dokke i bønn... å kjenne eg anette rett så va nok bønnevandringen kjempe bra:p pleie ver d når hu har en finger me i spelet:D

Småen sa...

Fantastisk å lese om hva Gud gjør gjennom dere, og flott å få være med å be det fram:D