søndag 9. mars 2008

Hva skjer i Team Slovakias arbeid for tiden?...


…jo det skal vi fortelle deg.

Det vi hovedsakelig arbeider frem mot nå er et ungdomsmøte vi arrangerer for og sammen med ungdommene i de tre menighetene vi arbeider i. Dette er et samarbeidsprosjekt hvor vi har ansvaret, men har gitt ungdommene i hver menighet sine oppgaver som å forberede quiz, lovsang eller bønnevandring til møtet.
Grunnen til at vi lager til dette møtet er at vi ville arrangere en litt større happening hvor mange ungdommer kan komme sammen og se at de ikke er alene som kristne men at de er flere som står sammen, og for å lovprise Jesus sammen.
Det er en god anledning til å fortelle ungdommene at de er LOVED!

Ellers…



Martin: Koret vårt har fått nye oppdrag og vi skal ha opptredener fire ganger i løpet av mars! Jentene er giret og tar glatt to gudstjenester på rad en søndag for å få synge på begge. Etter jul har vi i tillegg til de engelske sangene fått lære en slovakisk sang.
Etter prestens ønske har vi startet en "ledertreningsgruppe" i Martin. Planen er å møte disse fire ungdommene en gang i uka, bli bedre kjent med dem, og starte prosessen med å utvikle dem som ledere.


Sucany: I ungdomsgruppa i Sucany er vi ferdige med et ledertreningsopplegg kalt "ActaProsess". Vi er inne i en fase hvor vi sammen skal planlegge hvordan de rent praktisk skal forberede møtene sine. Målet er at de skal invitere konfirmantene og planlegge og gjennomføre møtene selv.



Pribovce: Vi har gjennomført en "periode" i det nye opplegget, hvor vi, sammen med ungdommmene, bruker to fredager på å forberede et ungdomsmøte tredje fredagen. Vi ble imponert over hvordan de som hadde ansvar for noe stilte opp og gjennomførte, og at de som hadde ansvar for drama selv hadde funnet stand-ins for de som manglet.

Vi ser mange bønnesvar for tiden, noe som er herlig.
Vær gjerne med å be for ungdomsmøtet vi skal arrangere, og den nye ledertreningsgruppa i Martin.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra!!!
Vi heiar på dokke!
Klem frå mamma og pappa i Brattholmen

Ingrid sa...

Jeee!
God tur til Usa!!
Klem fra lisje tausa i Slov.

Anonym sa...

haha lisjetausa i slov! arti! lisjetausa vår!!


silje

Anonym sa...

Så bra å høre det går så bra hos dere! Tenker på dere og ber for dere se! Håper alt står bra til med dere ellers! Klemmer til alle tre!

Espen sa...

den boka der har jeg sett før et eller annet sted....

Ingrid sa...

bok?
den har ikkje eg sett.
sa du bok?

hvorfor ikke... sa...

Så godt at dere opplever bønnesvar! Det oppmuntrere oss som følger med til å be enda mer.
Syntes dere får til veldig mye!
Guds fred og god påske til dere alle...
men spesielt til Karolinka, da ;)
klem fra tantetorunn

hvorfor ikke... sa...

- oppmuntrere, ja, det er litt mere enn vanlig oppmuntring, hehe.