søndag 3. juni 2007

Velkommen til Team Slovakias blogg!




Hvem du nå enn er som leser på denne bloggen så er vi veldig glad for at du tar deg tid til å lese om oss og hva vi driver med! Noe vi også er glad for er kommentarer:) (ja, det var et hint:P)



På denne bloggen vil vi legge ut både seriøse og useriøse innlegg, og forhåpentligvis masse bilder. Alt fra kulturen, været og om vi finner en ferdigpizza som ligner på grandiosa, til arbeidet vi driver.

Rett og slett hvordan vi har det og hva vi driver på med!






Så er det kanskje noen som lurer på "hvem er egentlig disse folka, og hva er det egentlig de skal helt til Slovakia for?"


Som Karoline sier "Vi er fire jenter som pakker ryggsekken, knytter skolissene ekstra hardt ,og rett og slett hopper i fallskjerm og lander i byen Martin. Den ligger høyt oppe i fjellene i det lille søte landet Slovakia, som alle har hørt om såvidt, men ingen vet noe om, som resten av de østeuropeiske landene."


Ta det med ro alle våre bekymrede foreldre, vi skal ikke hoppe i fallskjerm, men til Martin skal vi. Det er byen vi skal bo i. Der skal vi bli kjent med ungdommer i tre kirker i som vi vil drive ledertrening med og lære hvordan de kan drive barne- og ungdomsabeid. Dette skal vi gjøre med og bruke og dele av den erfaringen vi har fått hjemme i Norge.




Så tenker du kanskje, hvorfor er dette nødvendig?


I Slovakia har de mistet mesteparten av voksengenerasjonen i kirkene på grunn av kommunismen. I kirkene har de bare hatt råd til å ansette prester, og det finnes ingen steder der du kan få opplæring i hvordan drive barne- og ungdomsarbeid. Det er heller ingen voksenpersoner eller andre med erfaring som kan hjelpe dem med dette. Bibelskolen i byen Martin (som vi skal ha en del kontakt med) har startet en bachelor (eller noe lignende) i barne- og ungdomsarbeid, dette er en veldig god start.





Siste spørsmål du kanskje lurer på etter dette laaange innlegget: så hvem er så dette teamet?



Anette Aarstad, 20 år, fra Ålgård (hvit t-skjorte)

Vil på team for å drive med ledertrening.

Liker mørk sjokolade.

Er redd for å få fotballer i hodet.



Cecilie Egeland, 20 år, fra Spydeberg (rød t-skjorte)

Vil på team for å gjøre noe meningsfullt arbeid.

Liker å leke med blomster.

Er redd for elg.



Karoline Moen, 20 år, fra Oslo (grå t-skjorte)

Vil på team for å få et utfordrene år sammen med Jesus.

Liker ord som rimer på hverandre.

Er redd for høyder.


Ingrid Skogestad, 19 år, fra Sotra (svart t-skjorte)

Vil på team for å få en utfordring, bidra med noe, og få noe tilbake.

Liker Coca Cola.

Er redd for melk som ikke kommer fra norske kuer.




Så nå som dere kjenner oss ut og inn gleder vi oss til at du følger med videre hva som skjer på bloggen. Vi lover å oppdatere så ofte vi kan (kanskje ikke så mye i løpet av sommerferien, men bare vent til høsten:))




Tenk på den/de ungdomslederne som har betydd noe for deg... disse personene har de ikke i Slovakia, det er dette vi skal gjøre noe med! :D


8 kommentarer:

Linda sa...

Heisann :)Eg e blitt me i ACTA-styre, og me har fordelt land som me ska ver oppdaterte på og følga med på. Eg ska følga med på Slovakia og dokkas arbeid der. Så eg glede meg te å følga med på denne bloggen og se koss det går med dokkar. Lykke te! :)

Anette sa...

Oh, jillt dæ va ei æg kjenne så fekk Slovakia då;) då fekk du bare dæ besta lande ;) hehe. (ja, æg he ikkje våre dr ennå, mn dæ æ heilt sant altså;)).
Lykke t i Acta-styre:)

Og ja, dr kjæme ein post på denne bloggen snart;)

Maria sa...

Hey Anette :) På fredag ska eg på sykkeltur te Slovakia, kor kult e kje det ;)

Anette sa...

dæ æ kjempekult:) på lørdag om litt øve ei vega så lande æg i Krakow, kor kult æ ikkje dæ?:P (på vei t teamtur i slovakia;))

Maria sa...

snakke me 23 juni? Ska dåkke vær i Krakow før dåkke reise? Då vil eg sei hei å hadet te dåkke fysst om dåkke he tid!!

Anonym sa...

Hiiii GiRLS:-)
...i´m looking forward to us:)my name is Milan and i´m also student of Bible school in Martin 1st.year!so..it´s looks like that we will be a "clasmate" from September:)by the way...we met with Anette also in Martin on Young Services for a young people from Martin!We played (like worship band:)there with Guys From Band (The intention) and then next day on Festival with NoXCUSE band:-) - i´m a drummer:)...so i hope Do You remembred Anette:-)))!?!?...OK see you soon girls:)!?!
...take care and gOd Blees you!!!

- m -

myrna sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Karoline er meget yndig, serdeles soet og ytters toeffi graa T-sjorte....saa dette har jeg troen paa:)
Gleder meg til vi sees igjen!
Sunniva