mandag 25. februar 2008

Norgesbesøk

For første gang har vi hatt besøk fra Norge her nede i Slovakia. det er først når familien kommer på besøk med brunost og norsk melkesjokolade at man virkelig føler seg som misjonærer! Mor, far og to x lillesøstre Moen var på besøk i Martin i fem innholdsrike dager.




På de dagene de var her rakk de å oppleve omtrent det som er å oppleve her i Martin; bibelskolen, besøk i vår yndige bolig, gågaten i Martin, kjøpesenteret Tulip, middag på vår stamsteder; Kinarestauranten og Pasaz, og (høydepunktet over alle høydepunkt) Eccofabrikkens fabrikkutsalg. Det må en Moenfamilie til for å tilbringe en time i den lille skobutikken og forlate åsstedet med 7 par sko.

Turens store høydepunkt

Gågata i Martin


I tillegg til Slovakias hovedatraksjon Martin, fikk våre eminente gjester med seg utflukter til den koselige byen Banska Bytrica og fjellkjeden High Tatras. Og ikke minst fikk de smake på nasjonale særegenheter som Kofola og flere kopper câj.

Banska Bytrica

Vi satte stor pris på å ha besøk, alle tre. Det er gøy å vise noen hvordan vi har det, som en her nede sa: "Show them it is not like Africa or anything!"

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig med besøk fra Nord da.. Kjenner jeg så sinnsykt har lyst jeg og.. men you know.. tror ikke tiden kommer for det.. men kos dere masse der nede! Tenker på dere! Klem!

Ingrid sa...

Takk for det, det va så kjekt me besøk..det e kje så langt til Slov vettu, bare å ta turen:D

Takk for besøket!!

Anonym sa...

Ej kjøm ej kjøm ej KJØØØØM!! :):)


Silje

Karoline sa...

anonym du lissom!!!

hvorfor ikke... sa...

åh, så mye fine bilder!!!!
Gleder meg til å høre mere detaljert hvordan de har hatt det.
Ha en god uke, jemter ;)

Anonym sa...

hvorfor ikke:)